Нови промо спот Туристичке организације Ужица – „Ужице оком уметника“

Поводом Светског дана туризма, Туристичка организација Ужица је на конферецији за новинаре премијерно приказала промотивни спот „Ужице оком уметника“.

Промоција је одржана у уторак, 22. септембра 2020. године, са почетком у 12 часова у Мокрој Гори, у Музејско – туристичком комплексу „Шарганска осмица“.

Уз поштовање свих препорука COVID 19, новинарима су се обратили директорка ТО Ужица, Мр Данијела Ђорђевић Арсић, глумац и режисер спота Вахидин Прелић, већница Града Ужица задужена за заштиту животне средине, енергетску ефикасност и туризам
Нада Јовичић и координатор за угоститељство МТК „Шарганска осмица“ Небојша Младеновић.

У тражењу нових идеја и начина промоције, Туристичка организација Ужица је, у сарадњи са продукцијском кућом Инат, ужичким уметницима и бројним сарадницима, успела да реализује снимање туристичког промотивног спота “Ужице оком уметника”. Oвим спотом стављен је акценат на дигитални маркетинг те ће се туристички спот користити за потребе промоције на друштвеним мрежама, као и на сајмовима у земљи и иностранству чим се за то буду стекли услови.
Нови промотивни филм „Ужице оком уметника“ представља туристичку понуду Града Ужица из угла уметника и на другачији начин домаћим и страним туристима приближава туристичке атракције овог краја. Ужице је препознато као град уметности и као град који широког осмеха прима сваког госта и свако ко га посети носи са собом делић атмосфере и природних лепота дуго у свом срцу.

Режију овог кратког филма урадио је Вахидин Прелић, директор фотографије је Марко Костић, музику је радио DJ QB и Votchik, а од уметника учествују: Вахидин Прелић, Александар Димитријевић, Софија Бунарџић, Бранко Кујунџић, Маријана Ћурчић,
продукција: Андријана Симовић ПР Инат.
Доживите и Ви Ужице другим очима.