Park fest u Užicu, 29. i 30.jula

Park fest, na kome će nastupiti poznati bendovi i di-džejevi, biće priređen sedmi put u Užicu, u Velikom parku, 29. i 30 jula.

Omladina Užica, koja organizuje festival, najavljuje dva dana odlične muzičke zabave na dve bine i veliki broj posetilaca iz regiona.

Prve večeri, na glavnoj bini, nastupiće Riblja čorba, Mortal kombat, THCF La Familija, a i ove godine pužićemo šansu mladim bendovima – najavio je Srđan Nedeljković, predstavnik Omladine Užica. Pored ostalih, iste večeri, nastupiće i užički bendovi Vulom, Lude žene, a na drugoj bini – Cavin Vivijano, ali i Steve Drop iz Užica i drugi di-džejevi.

Naredne večeri, publiku će zabavljati Who see, Orthodox Celts, Stereo banana, Ničim izazvani, Artan Lili, Gospođo Bate, a na drugoj bini i neke od zvezda evropskog di-džejinga, poput Geo da Silve.

image

Istakavši da Užice može da se ponosi svojim kulturnim manifestacijama, Petar Blagojević, gradski većink, naveo je da lokalna samouprava rado podržava takve i slične događaje.

Park fest je manifestacija koja postaje simbol Užica. Novi sad ima Egzit, Beograd Beer fest, a Užice ima Park fest. Ambijent u Velikom parku je autentičan, a dobra muzika i sjajna atmosfera, kao i ljudi iz celog regiona su dovoljni razlozi da svi uživamo u Park festu – poručio je Blagojević.

Prema prodaji ulaznica, organizatori ocenjuju da će festival biti veoma posećen ove godine i da će ugostiti ljubitelje dobre muzike iz okolnih gradova, ali i iz Republike Srpske i Crne Gore.

Komplet ulaznica za oba dana košta 600 dinara i može da se kupi u svim Win Win prodavnicama u Srbiji, u Gradskoj kafani i na štandu na užičkom trgu, a karta za jedno veče košta 500 dinara.